«Δεν ζητάω αντίτιμο»

Στον Αιγινιακό ελπίζουν ότι οι επαφές του Γιάννη Νιώπα θα φέρουν αποτέλεσμα.

[googlead][/googlead]

Δεν έφτανε το βαρύ 6-0 από τον ΟΦΗ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγινιακού ενημερώθηκαν μετά το φινάλε σχετικά με την πρόθεση του Γιάννη Νιώπα να αποχωρήσει αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε στην εφημερίδα «Arena Press» ότι δεν ζητάει αντίτιμο και είπε:

«Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να μπει ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την... πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις».

Στην ομάδα της βόρειας Πιερίας θέλουν να πιστεύουν ότι οι επαφές του ιδιοκτήτη θα φέρουν αποτέλεσμα και έστω την ύστατη ώρα θα βρεθεί λύση. Έως τώρα, πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, με τον ίδιο να τονίζει: «Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep