Τυπική διαδικασία με Ολυμπιακό

Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε με 4-0 από τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε με 4-0 από τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε 4-0 από τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που αποτύπωσε την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Κρήτης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια να ακολουθήσει τον ρυθμό και η ήττα με 4-0 ίσως να μοιάζει μικρότερη σε έκταση σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έκαναν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων.Ο ΑΟ Χανιά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα έψαξε και τρόπους να απειλήσει την εστία των Πειραιωτών, χωρίς όμως να το καταφέρει πολλές φορές. 

Το γκολ του Καμπιάσο στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ και πριν κλείσει το ημίχρονο είχε φτάσει στο 3-0 με το σουτ του Ιντέγιε (24') και το αυτογκόλ του Θεολόγου (42') στην προσπάθεια του να κόψει τον Ιντέγιε. Ο Πάρντο στο 49ο λεπτό έκανε το τελικό 4-0 και από εκεί και πέρα η άμυνα της ομάδας των Χανίων είχε καλύτερη λειτουργία και κράτησε το σκορ σε αυτό το επίπεδο.

Ο ΑΟ Χανιά με δύο ήττες έκλεισε την υπόθεση Κύπελλο Ελλάδος και την τελευταία αγωνιστική θα έχει τυπικό χαρακτήρα και το παιχνίδι του με τον Πλατανιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4  
ΣΚΟΡΕΡ: 16' Καμπιάσο, 24' Ιντέγιε, 42' αυτ. Θεολόγου, 49' Πάρντο

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Δαμιανάκης, Νικολόπουλος (46' Ντούμος), Θεολόγου, Τσουκάνης, Γκεμίσης, Μάνιας, Φουρλάνος (70' Βαρούχας), Λύρας (58' Σταματής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Μποτία, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μανθάτης (65' Ανδρούστος), Μάριν, Πάρντο, Ιντέγιε (46' Καρντόσο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βλάσσης (Λασιθίου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep