«Άλωσε» τα Χανιά η Επισκοπή (photos)

Η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Χανιά στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς

Καλύτερη αποδείχθηκε στον... εκτελεστικό τομέα η Επισκοπή που κατάφερε να πάρει την φιλική νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Χανιά με 2-0. Η ομάδα του Ρεθύμνου παραβίασε για πρώτη φορά την εστία των γηπεδούχων στο 37’ με τον Βελονάκη αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο τελευταίος είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν δίχτυα, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» σχεδόν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (63') και με τον Γούλα ύστερα από ασίστ του Έντσον άνοιξαν το σκορ. Μάλιστα στο 69’ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Έντσον από δημιουργός να γίνεται εκτελεστής διαμορφώνοντας το 2-0. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο 86’ οι παίκτες του Γράφα είχαν την ευκαιρία να μειώσουν αλλά η κεφαλιά του Μπριλάκη «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι με το 2-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

AO Xανιά (Γράφας): Βλαχάκης (46’ Κόλλιας), Χατζηλιάδης (46’Καρτσαμπάς), Γεωργίου, Κουρδάκης, Μπριλάκης, Ρίκκα (67’ Μπάτσι), Μπουζούκης (46’ Ηρακλής), Τσούτσης, Δεινόπαπας (46’ Γκέσιος), Μασάδο (46’ Νύκταρης Ν.), Λίτα (46’ Σταματής).

Επισκοπή (Γιάνγιανιν): Κελαϊδής (46’ Γεωργίου), Τοπάλι (85’ Λαδιανός), Αγτζίδης (61’ Νικηφόρος), Πάτας, Μαραθιανός (46’ Ντόε), Δελήμπασης (80’ Ζότο), Γούλας (69’ Σπανουδάκης), Κρητικός (85’ Βλαβιανός), Χαλκιαδάκης (61’ Μανωλακάκης), Ηλιόπουλος (61' Έντσον), Βελονάκης (46’ Φοβάκης, 87’ Γαβαλάς)

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2015 20:01

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep