Εκλέχθηκαν Κούγιας, Ρέλλας

Οι Αλέξης Κούγιας, Αντώνης Ρέλλας αναδείχτηκαν αντιπρόεδροι της Football League.

Τους νέους αντιπροέδρους εξέλεξε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) το ΔΣ της Football League. Όπως αναμενόταν, μοναδικοί υποψήφιοι ήταν οι Αλέξης Κούγιας, Αντώνης Ρέλλας και εκλέχθηκαν ομόφωνα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αναδείχτηκε Α' αντιπρόεδρος και ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Β' αντιπρόεδρος. Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν τις θέσεις των αντιπροέδρων κατείχαν οι Κώστας Παπαδόπουλος (Πιερικός), Βασίλης Ανατολίτης (Απόλλων 1926). Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE  εξελέγησαν ομόφωνα στις θέσεις των Α’ και Β’ Αντιπροέδρων αντιστοίχως οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Αντώνης Ρέλλας. Ακολούθως, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Καλογιάννη για τον Νόμο 4326/15, εφιστώντας στις ομάδες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι συνεπάγεται γι’ αυτές η μη τήρηση του ανωτέρου Νόμου και των διατάξεων του. Εν συνεχεία, ακολούθησε συζήτηση για το θέμα των γηπέδων σε ό,τι αφορά στη βελτίωσή τους, ενώ τέλος συστάθηκε επιτροπή Δεοντολογίας».

Το flnews.gr δίνει το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep