Επίσημο του Τσιμπανάκου στην ΑΕΛ

Έσμιξε ξανά με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Την έναρξη συνεργασίας με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο επισημοποίησε τη Δευτέρα (10/06) η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Καλαμάτας εργάζονταν εδώ και αρκετό καιρό για τους Βυσσινί, ενώ θα συνυπάρξει εκ νέου με τον προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη. Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν πανηγυρίσει προ διετίας την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Super League. Ο Τσιμπανάκος έχει εργαστεί ακόμα σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου και Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο που αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ως ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ξεκίνησε τη διαδρομή του ως manager παικτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει με επιτυχία παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό(ΟλυμπιακόΒόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Πανσερραϊκό).

Έχει τελειώσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο sport manager από το πανεπιστήμιο της Κολωνίας».

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούνιος 2024 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep