Ακύρωση της συνέντευξης

Η συνέντευξη Τύπου του μετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Τζάρεντ Βάις ματαιώθηκε.

Στην Πάτρα βρίσκεται από το Σάββατο (03/02) ο μέτοχος της Παναχαϊκής, Τζάρεντ Βάις και, μάλιστα, την Τρίτη (06/02, 17.00) είχε προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου. Μία ώρα πριν, ωστόσο, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη ματαιώσή της:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι δυστυχώς η συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για σημερα στις 5 μμ δε θα διεξαχθεί λόγω αιφνίδιας αλλαγής στο πρόγραμμα του κ Jared. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας».

Νωρίτερα οι Αχαιοί είχαν ενημερώσει για τις επαφές του Βάις με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης:

«Στην Πάτρα βρίσκεται από το Σάββατο, ο ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή Jared Weiss. Στα πλαίσια της παραμονής του στην Πάτρα, πραγματοποιεί επαφές, με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης, μεταβαίνοντας μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη, την Δευτέρα στο Δημαρχείο, για να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκη Πετρόπουλο.

Οι τρεις τους είχαν μια μακρά συζήτηση για τη διεύρυνση συνεργασίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Δήμο Πατρέων, επικεντρώνοντας στην αξιοποίηση των δυνάμεων της πόλης για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου όπως και την δημιουργία μιας κοινής ομάδας εργασίας με σκοπό τις κοινές δράσεις».

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2024 16:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep