«Άστοχη ανακοίνωση Ηλιούπολης»

Η ΠΑΕ Ιωνικός απόρησε με την καταγγελία της Ηλιούπολης και τόνισε ότι «πάντα φροντίζουμε για την άριστη μεταχείριση των φιλοξενούμενων».

Η ΠΑΕ Ιωνικός απάντησε στην καταγγελία της ΠΑΕ Ηλιούπολη και τη χαρακτήρισε αναληθή. Όπως ανέφερε:

«Με αφορμή την καταγγελία της ΠΑΕ Ηλιούπολης, η ΠΑΕ Ιωνικός θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες αποκαλύψεις - καταγγελίες. Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης είναι πρωτοφανώς αναληθή και εμείς ως διοίκηση του Ιωνικού απορούμε για την διόγκωση αυτή που έγινε από την Ηλιούπολη και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας.

Ως ΠΑΕ Ιωνικός, πάντα φροντίζουμε για την άριστη μεταχείριση των φιλοξενούμενων ομάδων, έτσι ώστε να φθάνουν και να αποχωρούν με ασφάλεια από τη γήπεδο της Νεάπολης. Άλλωστε, εμείς πάντα παίρνουμε τα συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες, για τη φιλοξενία στη Νίκαια και κάποιοι χωρίς λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Θεωρούμε πως είναι μια άστοχη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηλιούπολη, με την οποία άλλωστε και στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας μεταξύ μας, δεν υπήρξε το παραμικρό ζήτημα, όπως γνωρίζουν πολύ καλά και οι άνθρωποι της διοίκησης της Ηλιούπολης».

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2024 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep