Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ | Round 2 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016-17

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΟΦΗ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΊμπαν Ράντι
88ΓΚΟΛΊμπαν Ράντι
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ράντι από πολύ κοντά με κεφαλιάα στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Χαντί.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράντι βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αναστασίου πρόλαβε τον κίνδυνο και έδιωξε σε κόρνερ.
82Βγήκε Πατρίκ Βουό (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ούγκο Μασάδο (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μασάδο αντί Βουό
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα που σταμάτησε αντεπίθεση του ΟΦΗ και πλέον οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με δέκα παίκτες.
80ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μιχάλης Μαρής
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ντάγκρας αντί Γουέρε
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ματσούκα, ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.
78Βγήκε Πολ Γουέρε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Μαρής
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια αό τον Γουέρε που έφυγε από αριστερά, αλλά ο Τζιώρας δεν πρόλαβε την πάσα του στο σημείο του πέναλτι αφού βγήκε ο Δερμιτζάκης.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τάιμ άουτ για το δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Πλαβούκος αντί Παπατόλιου
68Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Φαζός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ράντι αντί Κιάσσου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Φάζος αντι Μιλοσάβλιεβ
64Βγήκε Κώστας Κιάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ψιάνος αντί Σωτηράκου
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Χαντί από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού έδιωξε σε κόρνερ.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά πολύ πιο σκληρό και χωρίς φάσεις το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κιάσσος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Μίκιτς
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ διατηρεί το προβάδισμα του με αρκετή ευκολία, αφοί οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού δεν μπορούν να φτάσουν σε αξιόλογη τελική προσπάθεια.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλότερος ρυθμός, χωρίς φάσεις στα τελευταία λεπτά για τις δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ κρατά μακριά από την περιοχή του τον Αχαρναϊκό, ενώ προσπαθεί και για δεύτερο γκολ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η υψηλή θερμοκρασία φέρνει αναγκαστικά τάιμ άουτ για να πάρουν δύο λεπτά ηρεμίας οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή προσπάθεια του Μίκιτς από δεξιά, έβγαλε την σέντρα, αλλά ο Γουό δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και ο Μουστάκης έδιωξε σε κόρνερ υπέρ του ΟΦΗ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μιλοσάβλιεφ μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού μπλόκαρε την μπάλα.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βουό πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και έβαλε το πόδι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από έξοχη πάσα του Χαντί
12ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατρίκ Βουό
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Γουέρε από την αριστερή πλευρά, αυτή τη φορά έκανε σέντρα και ο Τζιώρας στο κέντρο της εστίας βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα και έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γουέρε έκανε την κούρσα από αριστερά, έφτασε στα όρια της περιοχής και επιχείρησε την σέντρα σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Τζάκος (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ματσούκας, Γουέρε ,Τζιώρας.

eeep eeep