Εκτός ο Σουλιώτης, με 15 στην Κρήτη

Οι λαβωμένοι Παύλος Λάσκαρης (αριστερά) και Δημήτρης Σουλιώτης (δεξιά) δεν θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο Οι λαβωμένοι Παύλος Λάσκαρης (αριστερά) και Δημήτρης Σουλιώτης (δεξιά) δεν θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο

Χωρίς τον αρχηγό και με 15 παίκτες στην αποστολή θα μεταβεί στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ η Βέροια.

[googlead][/googlead]

Εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας και χωρίς να ξέρει τι θα ξημερώσει η επόμενη εβδομάδα η Βέροια θα παρουσιαστεί για άλλη μία φορά με σύνθεση ανάγκης. Οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έθεσαν νοκ άουτ και τον αρχηγό Δημήτρη Σουλιώτη, οπότε η ομάδα της Ημαθίας θα μεταβεί στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ (Σάββατο, 10/2, 17:00, WEB TV) με 15 παίκτες στην αποστολή.

Πορβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Δημήτρης Ουνγιαλίδης και Παύλος Λάσκαρης, ενώ εκτός θα μείνει και ο τρίτος τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου.

Οι διαθέσιμοι παίκτες, λοιπόν, για τον Τόλη Τερζή (από τη στιγμή που το ρόστερ έχει πλέον 19) είναι οι Γιαγκιόζης, Τριαντάφυλλος, Δαμιανάκης (επιστρέφει από τιμωρία καρτών), Κοζάκης, Καψάλης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος, Δόρης, Μέξης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Γιαμόα, Οφέι, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.

Μάλιστα, το ταξίδι αναμένεται κουραστικό, καθώς μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής 9/2 (10:00) η ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι (14:00) οδικώς για τον Πειραιά απ' όπου θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη θα φτάσει ανήμερα του σαββατιάτικου αγώνα και το βράδυ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής ξανά με το πλοίο...

Θυμίζουμε ότι η Βέροια είναι χωρίς νίκη για 7 αγωνιστικές (τελευταία επικράτηση το 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στις 17 Δεκεμβρίου), ενώ προέρχεται και από τέσσερις σερί ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep