«Περιμένουμε κάποιο καλό νέο» (vid)

Τι δήλωσαν Απόστολος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Σταματής του ΑΟ Τρίκαλα.

Στο περιθώριο της τελευταίας πριν τα Χριστούγεννα προπόνησης έκαναν δηλώσεις ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο επιθετικός, Ανδρέας Σταματής. Ο πρώτος ανέφερε:

«Κάναμε εννέα προπονήσεις. Τα παιδιά ήρθαν με πολύ καλή διάθεση. Δουλέψαμε πολύ καλά σε όγκο προπόνησης, σε ποιότητα, σε τακτική. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έβγαλαν αυτό το διάστημα. Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία σε όλους και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που απασχολεί όλο τον πλανήτη. Να έρθουμε πάλι γεροί και να περιμένουμε κάποιο καλό νέο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε να μας ανάψουν το «πράσινο φως». Εύχομαι να γίνει σύντομα, ώστε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Προέχει η υγεία, να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να μπούμε στο πρωτάθλημα».

Ο επιθετικός του ΑΟΤ είπε:

«Ήταν κάτι πολύ θετικό. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στις προπονήσεις και στην καθημερινότητά μας. Μένει τώρα πότε θα ξεκινήσουμε. Έχουν γίνει λάθη από την αρχή της χρονιάς, αλλά εδώ που φτάσαμε, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξεκινήσουμε αρχές Ιανουαρίου. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη, ευτυχία, να προσέχει τους δικούς του ανθρώπους».

Media

Last modified onΤετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2020 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep