«Μόνο οι άλλοι θα έχουν ιστορία;»

Ο Χρήστος Γιαλιάς υποστήριξε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα κάνει προγραμματισμό για τη Super League.

Την πίστη του ότι ο ΑΟ Τρίκαλα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Super League εξέφρασε ο Χρήστος Γιαλιάς, μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών ανέφερε: «Περιμένουμε απλά να τηρηθούν οι νόμοι. Τίποτα περισσότερο. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν βρίσκεται σε καμία αναφορά για τα στημένα παιχνίδια. Ας μας αφήσουν κι εμάς να γράψουμε την ιστορία μας. Μόνο οι άλλοι θα έχουν ιστορία; Στα Τρίκαλα κάνω ότι υποσχέθηκα. Κάποια στιγμή πρέπει να φτιάξουμε αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο. Αν τηρηθούν οι νόμοι ήδη θα έπρεπε να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα».

Πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε ήδη σχεδιασμό για την Α’ Εθνική. Κρατήσαμε τον κορμό που θέλαμε, καθώς υπάρχουν παιδιά που μπορούν να σταθούν στη μεγάλη κατηγορία. Κάναμε και 2-3 προσθήκες και περιμένουμε το κάτι παραπάνω, επειδή άλλο Β’ κι άλλο Α’ Εθνική. Με καταλαβαίνετε… Ο Βάντσικ με τον Καλλιτζάκη θα συνεχίσουν να οργανώνουν τις ακαδημίες».

Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιόζεβ Βάντζικ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Διονύση Χιώτη, με τον οποίο συνεργάζεται στα Τρίκαλα: «Μακάρι να ήταν όλοι επαγγελματίες όπως αυτός. Αντέχει και θα αντέχει για καιρό. Κάνει προπονήσεις καθημερινά και προσέχει τον εαυτό του».

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep