Την έβγαλε λάδι ο Κρητικός!

Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Πανσερραϊκού ο Τσαμούρης. Κανονικά στη 18άδα ο Κρητικός παρά το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

[googlead][/googlead]

Σε οποιαδήποτε ομάδα ποδοσφαιριστής που πετούσε τη φανέλα του θα τιμωρούνταν παραδειγματικά. Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός έδειξε ότι δεν είχε σκοπό να τιμωρήσει, έστω με αποκλεισμό από το επόμενο ματς, τον Τάσο Κρητικό. Μετά τη δημοσίευση έγγραφης δήλωσης με την οποία ο νεαρός εμφανιζόταν να ζητά συγγνώμη, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τον συμπεριέλαβε κανονικά στη 18άδα για το ματς του Σαββάτου (10/03, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας...

Μεταφέρεται, λοιπόν, έτσι το μήνυμα και στους υπόλοιπους ότι μπορούν να αντιδράσουν όπως επιθυμούν πάνω στην ένταση του αγώνα και αν ζητήσουν συγγνώμη, να μπουν λίγα 24ωρα μετά στο πλάνο του προπονητής τους. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ πέρα από την ανάρτηση της δήλωσης Κρητικού δεν γνωστοποίησε αν του επιβλήθηκε πρόστιμο. 

Η νίκη του Εργοτέλη απέναντι στην Παναχαϊκή άνοιξε τη διαφορά από τη 12η θέση στους 7 πόντους. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς το ματς για τα «λιοντάρια» θα είχε χαρακτήρα τελικού και στόχος είναι αποκλειστικά το τρίποντο.

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή, νέο πρόσωπο σε αυτή είναι ο Κώστας Τσαμούρης που βγήκε από την «καραντίνα», ενώ αποκλείστηκαν οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, οι Άντμαν, Ρούντοβιτς και οι Στέβιτς, Καπτέλι, Γιαξής, Μακούσης.

Η αποστολή: Ρίστιτς, Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Κρητικός, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Γκούρτσας, Ενομό.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep