Ίδια συνταγή Χαραλαμπίδη

Χωρίς αλλαγές η αποστολή του Πανσερραϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Μετά από περίπου τρεις μήνες πανηγύρισαν νίκη οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και είδαν τη διαφορά από τη ζώνη σωτηρίας να μειώνεται στους πέντε πόντους. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν έχουν κάνει τίποτα και οφείλουν να «χτίσουν» σερί για να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία. Καλούνται, λοιπόν, την Τετάρτη (07/03, 15:00) να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου.

Η ανακοίνωση της αποστολής από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη δεν επεφύλασσε καμία έκπληξη. Ήταν η ίδια με αυτή που είχε ανακοινωθεί για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Δηλαδή, αποκλείστηκαν οι «κομμένοι» εδώ και καιρό Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, οι νεοαποκτηθέντες Άντμαν, Ρούντοβιτς - που παραμένει μεγάλο ερώτημα γιατί αποκτήθηκαν, αφού δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής - και οι Στέβιτς, Καπτέλι, Γιαξής.

Η αποστολή: Ρίστιτς, Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης, Μακούσης, Ποζατζίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Κρητικός, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Γκούρτσας, Ενομό.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep