Αντεπίθεση με Χαραλαμπίδη

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε την πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη επιδιώκοντας να κάνει την αντεπίθεση σωτηρίας.

[googlead][/googlead]

Με μία λιτή ανακοίνωση 15 λέξεων ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε την πρόσληψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας (όπως είχε κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 1/2), μετά το διαζύγιο με τον Περικλή Αμανατίδη.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Καλώς ήρθες κόουτς!»

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Βέροια, αλλά παρά την αξιόλογη πορεία με μία νεανική ομάδα αποχώρησε λόγω των οικονομικών και οργανωτικών προβλημάτων (3-2-6).

Εχει 7 παρουσίες στη Super League καθοδηγώντας Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας, ενώ στη Football League έχει 88 αγώνες (27-28-33) κοουτσάροντας πέραν της Βέροιας και τους Ολυμπιακό Βόλου, Τύρναβο, Καβάλα, Νίκη Βόλου και Καλλιθέα.

Ζητούμενο πλέον για τον 49χρονο Καστοριανό τεχνικό είναι να πετύχει την αντεπίθεση σωτηρίας με τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αγνοώντας τη νίκη για 7 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαραλαμπίδης είναι ο τρίτος τεχνικός των «λιονταριών» στη σεζόν 2017-18. Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει με τον Σάκη Αναστασιάδη ο οποίος ωστόσο δεν κοούτσαρε σε επίσημο ματς, αφού παρέδωσε τη σκυτάλη στον Περικλή Αμανατίδη, όταν άλλαξε η ιδιοκτησία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep