«Χρειαζόμασταν τη νίκη»

Την επιστροφή του Πανσερραϊκού στις νίκες κρατάει ο Νικηφόρος Κάκογλου

Δύσκολα τα παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον χαρακτήρισε ο Νικηφόρος Κάκογλου, που τόνισε πως ο Πανσερραϊκός χρειαζόταν το «τρίποντο» επί του Παναιγιαλείου ενόψει της συνέχειας.

«Αυτά τα παιχνίδια ξέρουμε από την αρχή ότι είναι πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι κάτι άλλα ντέρμπι λόγω του ότι ο αντίπαλος ήρθε να παίξει ελεύθερο παιχνίδι έχει ικανοποιήσει τους στόχους του με αποτέλεσμα α μας δημιουργήσει αρκετές καταστάσεις. Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα μεγάλο διάστημα, αυτό κρατάμε. Στο ποδόσφαιρο σίγουρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη και εμείς ήμασταν κάποιες στιγμές πιο άδικοι, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πιο δύσκολη του πρωταθλήματος επειδή έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας και προσπαθούμε να βάλουμε στόχους στα παιδιά για να υπάρξει ενδιαφέρον και να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, είμαστε ευχαριστημένοι που την κατακτήσαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος που δείξανε για ακόμη μία φορά άσχετα πως είμαστε προς το τέλος της χρονιάς», ανέφερε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep