«Έχει φύγει η πίεση»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχει πίεση στον Πανσερραϊκό.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, Νικηφόρος Κάκογλου, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Πανσερραϊκού με την Καλλιθέα. Μετά το 3-2 υπέρ της ομάδας του, ο βοηθός προπονητής των Σερραίων ανέφερε: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο από υψηλότερη βαθμολογική θέση. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο κάνουμε και εμείς. Θεωρώ πως σήμερα ήταν μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου άπο άποψη αποτελέσματος, γκολ και ανατροπών. Συγχαρητήρια στα παιδιά που είχαν τις ψυχικές δυνάμεις να ανατρέψουν αυτό το παιχνίδι που ήταν σημαντικό για εμάς. Εμείς έχουμε βάλει ως στόχο να κερδίζουμε από κάθε παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Δόξα τω Θεώ ως τώρα το έχουμε καταφέρει είτε εντός έδρας με νίκες ή εκτός με ισοπαλίες. Ως τώρα στόχος μας είναι να ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Όπως είχαμε πει κάποια στιγμή, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος, οποίος θεωρώ μας βοήθησε αρκετά στο να διαχειριστούμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα στην αρχή του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλλιθέας για το ποδόσφαιρο που παίζει, το οποίο είναι στρωτό και προσπαθεί να πάει σε ανάπτυξη από πίσω. Ήταν κάτι που μας βοήθησε και εμάς γιατί επαναλαμβάνω έχουμε τον ίδιο στόχο».

Για την απόδοση των παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο είπε: «Μπήκαν γρήγορα στο κλίμα. Είναι παιδιά που έχουν παραστάσεις. Αυτή την στιγμή έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές κατά την άποψή μου και είναι κάτι που μας βοηθάει και εμάς».

Για το αν έχει φύγει η πίεση από την ομάδα ο Κάκογλου απάντησε: «Φυσικά και έχει φύγει η πίεση. Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε είναι ότι χτυπάμε κάθε παιχνίδι και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει τους ποδοσφαιριστές και έχουμε αυτή την εικόνα στο γήπεδο».

Ο αμυντικός του Πανσερραϊκού, Αλέξανδρος Παπατζίκος, σχολίασε: «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Στους παίκτες, σε όλους, για τη μεγάλη νίκη και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στον κόσμο που μας στήριξε στο 0-2. Όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη γιατί εκτός από την ανατροπή ήρθε κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που έδειξε πως όταν είναι σε ανοικτό γήπεδο είναι πάρα πολύ γρήγορος, πάρα πολύ επικίνδυνος. Ευτυχώς πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που μας έδωσε αέρα και μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε ψυχολογικά το παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι δεν έχουμε ηττηθεί, παίρνουμε ό,τι μπορούμε από κάθε παιχνίδι και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Συγχαρητήρια και στην Καλλιθέα».

Για το αν η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή απάντησε: «Προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και για τους εαυτούς μας, γιατί το υλικό είναι πολύ καλό στην ομάδα, όπως είπε και ο κ. Κάκογλου. Τα παιδιά είναι έτοιμα, έχουν παραστάσεις και θέλουμε να πετύχουμε».

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep