Τέσσερα «αντίο», έξι… αφίξεις

Μεγάλες είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν που βρίσκει τα «λιοντάρια» στη Football League

Με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας να πλησιάζει στο τέλος της (27 Ιουλίου η «πρώτη») οι διοικούντες τον Πανσερραϊκό δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι συμπληρωμένο το ρόστερ έγκαιρα. Έτσι, υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις στα μεταγραφικά των «λιονταριών» με τις… πόρτες της ομάδας να έχουν ανοίξει διάπλατα τόσο για αποχωρήσεις όσο και για νέες αφίξεις. Σχετικά με τον τομέα των αποχωρήσεων λοιπόν, παρελθόν θεωρούνται από την ομάδα ο 34χρνος Νιγηριανός χαφ Εγκούτου Ολίσε, τα αδέρφια Τριανταφύλλου, Κώστας και Δαμιανός, καθώς και ο Σάκης Μουτεσίδης.

Αντιθέτως, στο έμψυχο δυναμικό των Σερραίων προστέθηκαν ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Ατματσίδης, ο 25χρονος τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας, ο συνομήλικός του αμυντικός Δημοσθένης Κοσμίδης, ο 22χρονος επίσης αμυντικός Γιάννης Στεργιανός, ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Αγγελούδης και ο 25χρονος μπακ Χρήστος Κουκόλης. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες κινήσεις προκειμένου ο Κώστας Βασιλακάκης να έχει στη διάθεσή του συμπληρωμένο το… παζλ του ρόστερ όσο πιο σύντομα γίνεται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep