Στο βασικό σχέδιο

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα πρέπει να ετοιμάζει τα πλάνα του ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας τον Ιούλιο. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα πρέπει να ετοιμάζει τα πλάνα του ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας τον Ιούλιο.

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό νιώθουν πως μειώνονται οι ελπίδες συμμετοχής στην Super League με πιθανή αναδιάρθρωση και πλέον ενεργοποιούν τον σχεδιασμό για την δεύτερη κατηγορία.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός τον προηγούμενο χρόνο έχασε αρκετή ενέργεια στις διαδικασίες απορρόφησης του ΑΟΧ Χανιά, κινήθηκε τελικά τις τελευταίες εβδομάδες πριν την προετοιμασία και προχώρησε με αρκετούς δανεικούς. Προς το τέλος της χρονιάς η απρόβλεπτη επιτυχία της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα έβαλε ερωτήματα για το πώς μπορεί να διατηρηθεί ο κορμός και έτσι με το πέρασμα του χρόνου, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης περιόρισε τους δανεικούς.

Τώρα χρειάζεται σχεδιασμός από την αρχή και, φυσικά, διεκδίκηση νέου δανεισμού, ή παραχώρησης για τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα των Χανίων σε αυτή την εκπληκτική πορεία της φετινής σεζόν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει αναλυτικός σχεδιασμός για τον τρόπο που θα πορευτούν οι «κυανόλευκοι» και τις κινήσεις που θα γίνουν. Άλλωστε πρέπει να καλυφθούν αρκετά κενά, με πρώτο αυτό που του Ζαν Μπατίστ Λέο που πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι 28 συμμετοχές του, τα 8 γκολ και οι 11 ασίστ στο πρωτάθλημα, σίγουρα, θα λείψουν.

[googlead][/googlead]    

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούνιος 2018 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep