«Κανένα εύκολο»

Το σχόλιο του Γιώργου Πετράκη για την κλήρωση του ΑΟΧ Κισσαμικού.

[googlead][/googlead]

Στη «Νεα Τηλεόραση» Κρήτης μίλησε ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια και είπε:

«Είμαι από τους προπονητές που με βάση το πρόγραμμα δίνουμε την απαραίτητη σημασία, αλλά όχι τόσο, ώστε να επηρεάζει με το ποιος είναι απέναντί μας σαν αντίπαλος. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολο ή δύσκολο. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να μας βοηθήσει. Για εμάς όλες οι ομάδες είναι πολύ αξιόλογες. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Με βάση αυτό δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει και ανταγωνιστικοί, ώστε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την πρεμιέρα με τον Καραϊσκάκη και τη συνέχεια:

«Ομάδες που άργησαν να ξεκινήσουν έχουν και καλά και κακά. Το καλό για μένα είναι ότι έχω εικόνα και από τον Εργοτέλη και τον Αχαρναϊκό, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι. Ενισχύει την άποψή μας και το έργο μας για το τι πρέπει να δουλέψουμε με βάση τον εκάστοτε αντίπαλο».

Είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα;

«Με βάση το χρονικό περιθώριο που έχουμε μπροστά μας αισιοδοξώ ότι θα παρουσιαστούμε 100% αυτοί που πρέπει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep