«Τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα τον Άρη και αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή του Κισσαμικού.

Στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR» στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο πρώην αμυντικός του Άρη θα τεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή (12/03) με τους «κίτρινους», ενισχύοντας τα μετόπισθεν του Κισσαμικού και μίλησε, τόσο για την προσεχή αναμέτρηση, όσο και για το αν μπορούν οι Θεσσαλονικείς να μειώσουν τη διαφορά από τις θέσεις της ανόδου. Αναλυτικά είπε:

Για το ότι ο Πανθρακικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα:

«Ήταν μια ομάδα που υπήρξα μέλος της για περίπου 1,5 χρόνο. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι, αλλά τα οικονομικά προβλήματα ήταν πάρα πολλά και δεν μπορούσε να αντέξει η ομάδα».

Για τον Κισσαμικό:

«Μου έδειξαν εμπιστοσύνη οι άνθρωποι της ομάδας και ήρθα να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Είναι υγιέστατη ομάδα και με το υλικό που έχει πιστεύω δεν αξίζει την θέση που βρίσκεται» .

Για τον αγώνα με τη Λαμία:

«Κάναμε πολύ καλές φάσεις και στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό. Πιστεύω αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό απέναντι στην Λαμία».

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Ο Άρης έχει ομάδα με δυνατές προσωπικότητες, με τεράστια εμπειρία που ίσως να αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Από την αρχή της σεζόν είναι το φαβορί. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, ξέρουμε με ποιον παίζουμε, παρόλα αυτά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα εμφανίσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το πώς περιμένει τον Άρη:

«Με την αλλαγή προπονητή θα έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα η ομάδα και ειδικότερα εντός έδρας. Ελπίζω να είναι ένα όμορφο ματς και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τα χαρακτηριστικά του Κωστένογλου με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην ΑΕΚ:

«Ασχολήθηκε πάρα πολύ με τα παιδιά της ηλικίας μου τότε, 18-19 χρονών. Είναι ένας άνθρωπος αληθινός που σε κοιτάει στα μάτια και αυτό πιστεύω είναι το πιο θετικό για έναν ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας» .

Για το αν θα μπορέσει να κάνει πολλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο:

«Είναι δύσκολο όταν η ομάδα είναι 8 βαθμούς πίσω, αλλά ο κύριος Κωστένογλου μπορεί να μιλήσει στην ψυχολογία των παικτών. Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει και αγώνες υπάρχουν ακόμη για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση».

Για το αν μπορεί να καλυφθεί μια τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League:

«Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι τελείως διαφορετικό από την Super League.Η ποιότητα των ομάδων είναι ανατρεπτική. Μπορεί ο τελευταίος να κερδίσει τον πρώτο, καθώς δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Το κύριο χαρακτηριστικό της κατηγορίας είναι η δύναμη και αν μια ομάδα είναι ενωμένη μπορεί να καλύψει μια τέτοια διαφορά» .

Για τον λόγο που Απόλλων Σμύρνης και Λαμία έχουν πάρει τέτοια διαφορά:

«Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να πω ποιος έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Ο Άρης έχει παίκτες με εμπειρία και ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία. Η απώλεια βαθμών σε πολλά παιχνίδια έφτιαξε αυτήν την διαφορά. Ωστόσο και ο Απόλλων και η Λαμία έχουν αξιόλογους παίκτες. Η διαφορά θα μειωθεί πιστεύω και στο τέλος η διαφορά θα είναι στον πόντο» .

Για την πίεση που ίσως νιώθουν οι παίκτες του Άρη:

«Το βάρος της φανέλας είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι στην ψυχολογία ενός παίκτη. Αλλά είναι ένα συν, ιδιαίτερα όταν παίζεις στην έδρα σου. Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Υπάρχουν και αρνητικά και θετικά».

Για τα συναισθήματα της επιστροφής:

«Γυρνάω σε ένα γήπεδο που έχω υπάρξει και παίκτης και οπαδός. Σε αυτό το γήπεδο έχω περάσει και πολλές χαρές και πολλές στεναχώριες».

Για το πώς τον επηρέασε στο χειρουργείο του:

«Δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν είχαν τον τραυματισμό, αλλά ξέρω ότι οι τραυματισμοί είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα ενός ποδοσφαιριστή».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep