«Σοβαροί και θα κερδίσουμε»

Για το επόμενο ματς με τη Λαμία μίλησε ο Γιάννης Γκούμας του Κισσαμικού.

Για τα συναισθήματά του, επιστρέφοντας στο «Γεντί Κουλέ» ως αντίπαλος μίλησε ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος εκτός από το προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε και στον επόμνο δύσκολο αγώνα με τη Λαμία. Ο μέσος του Κισσαμικού τόνισε χαρακτηριστικά στο «Αthletic Radio 104.2» πως οι Χανιώτες με σοβαρότητα και πειθαρχία θα καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο». Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ (2-0): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας Ξέραμε οτι αντιμετωπίζαμε μία δυνατή και ιστορική ομάδα που έχει άλλο στόχο από μας. Παλέψαμε όμως σθεναρά. Το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικό και έκρινε το ματς. Μετά προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε στο Ηράκλειο, ως αντίπαλος του ΟΦΗ: «Τα συναισθήματά μου είναι ανεκτίμητα. Πέρυσι είχαμε μία δύσκολη σεζόν αλλά όλα πήγαν καλά και ανεβήκαμε. Το «Γεντί Κουλέ» είναι ένα ιστορικό γήπεδο και ο ΟΦΗ έχει βαριά φανέλα. Είχα μία συναισθηματική φόρτιση αλλά την ξεπέρασα κατά την διάρκεια του ματς».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Ελπίζω να τα καταφέρει και του εύχομαι να ανέβει. Δεν αξίζει να παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ. Όπως και πέρυσι δεν ξεκίνησε καλά και μετά τα κατάφερε. Φέτος βέβαια είναι πιο δύσκολο αλλά θεωρώ οτι μπορεί  να το ξανά κάνει.  Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα. Χρειάζεται σοβαρότητα και να δίνει το 100% σε κάθε του ματς».

Για το πρωτάθλημα της Stoiximan.ge Football League: «Είναι ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και όλα θα κριθούν στο τέλος».

Για την πορεία του Κισσαμικού: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ισως φταίει και το Κύπελλο που μας πρόσθεσε έξτρα κούραση και ματς. Είχαμε και έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Συνεχίζουμε και στο τέλος πιστεύω οτι η ομάδα θα τερματίσει σε καλή θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, πάθος και ψυχή».

Για το κυριακάτικο ματς με την Λαμία στα Χανιά: «Η Λαμία είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Έχει μια καλή και σταθερή πορεία. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας για τον αγώνα αυτό. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Την ξέρουμε καλά την ομάδα από τα ματς που έχει δείξει η τηλεόραση. Έχει δυνατό ρόστερ και με τις συνεχόμενες νίκες έχει εξαιρετική ψυχολογία. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και θα νικήσουμε».

Για τον Κισσαμικό: «Ειναι μία υγιής ομάδα. Υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα σε όλους τους τομείς. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ και ένα πολύ κκαλό προπονητικό τιμ. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και όλα κυλάνε… ρολόι».

Για τον Α.Ο. Χανιά: «Είναι μία ομάδα που έχω παίξει και την γνωρίζω καλά. Βλέπω ότι φέτος βγάζει πολύ πάθος και ψυχή. Έχουν γίνει βέβαια πολλές αλλαγές με προπονητές. Έχει καλή ομάδα και πιστεύω οτι θα έχει μία άνετη παραμονή».

Για το γηπεδικό θέμα στα Χανιά: «Είναι ένα πρόβλημα για όλες τις χανιώτικες ομάδες. Εμείς κάνουμε προπονήσεις σε πλαστικό. Δεν ξέρουμε σε ποιο γηπεδο παίζουμε κάθε αγωνιστική. Ελπιζω να βρεθεί λύση. Δεν μας επηρέαζει όμως γιατί έχουμε πλέον συνηθίσει».

Για τον μικρό του γιο: «Όλα είναι καλά. Μας δίνει χαρά και μας γεμίζει καθημερινά. Μας φτιάχνει την ψυχολογία».

Last modified onΤετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 12:00

1 comment

  • Επιτρόπουλος Θεοφάνης
    Επιτρόπουλος Θεοφάνης Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 14:24 Comment Link

    Μήπως πρέπει ο ορισμός διαιτητού να γίνει από τα ΧΑΝΙΑ ή από μια ποιό διπλανη κωμόπολη, ώστε να ειναι ποιό"αντικειμενική, απ΄ότι αυτή του διαιτητή από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ;". Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά η απλή λογική και μόνον, ασφαλώς σε βάζει σε βάσιμες υποψίες. Άλλωστε θα φανεί και στην πράξη, οσονούπω.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep