«Όχι σαν πρωτάρηδες»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μίλησε για την πρεμιέρα του Κισσαμικού στη Football League.

Για τον αγώνα με τα Τρίκαλα μίλησε στο επίσημο σάιτ του Κισσαμικού ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός της ομάδας του Καστελλίου ανέφερε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κοντράρουν στα ίσα τον ΑΟΤ. «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν πρωτάρηδες, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ότι είμαστε άξιοι να κοντράρουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και μέσα στην έδρα μας και εκτός έδρας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική και πολύ καλή ομάδα, όπως τα Τρίκαλα, που δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και είχαν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την αλλαγή του προπονητή, αλλά σίγουρα θα είναι λίγο πιο σφιγμένοι, πιο σοβαροί και πιο αποφασισμένοι για να ξεκινήσουν καλά το πρωτάθλημα. Στόχος μας εμάς είναι η παραμονή και θέλουμε να δείξουμε από το πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε και αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία» ήταν τα λόγια του.

Λώττας: «Τελείως διαφορετική χρονιά»

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Αριστείδης Λώττας θα φοράει τη φανέλα τη φανέλα του Κισσαμικού και με αφορμή την πρεμιέρα ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του Κισσαμικού. Η περσινή χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική με τη φετινή. Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους, έτσι πρέπει να κάνουμε και στα Τρίκαλα για να ξεκινήσουμε θετικά σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Κισσαμικό, που είναι το πρώτο του σε επαγγελματική κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν, όπου σε όλα τα παιχνίδια κερδίζαμε, είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα για να παίρνουμε από κάθε παιχνίδι τον βαθμό ή τους βαθμούς, που θα μας οδηγήσουν στην παραμονή στην κατηγορία».

Last modified onΠέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep