«Η SL2 μας συμπαθεί τόσο πολύ...»

Ο Γιώργος Βρέντζος δήλωσε ότι η διοργανώτρια κάνει ό,τι μπορεί για να έχει μέλος της και του χρόνου τα Χανιά.

Ταξίδι 3 ημερών θα πραγματοποιήσουν τα Χανιά εν όψει του αγώνα με την Καλαμάτα, αφού η διοργανώτρια δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής. Ο Γιώργος Βρέντζος, μάλιστα, με ανάρτησή του υποστήριξε ότι σε επικοινωνία με το Action 24, τα στελέχη του παρόχου δήλωσαν άγνοια για το πρόβλημα των Κυανόλευκων με τα εισιτήρια και ανέφερε:

«Ο αγώνας ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΑΝΙΑ για την 2η αγωνιστική των play-offs του πρωταθλήματος της Super League 2 θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Κυριακή αντί για Σάββατο, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ Χανιά είχε έγκαιρα ζητήσει από τη Λίγκα να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο κυρίως για λόγους συγκοινωνιακούς, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια το Σάββατο από Κρήτη (Χανιά ή Ηράκλειο) προς Αθήνα και την Κυριακή από Αθήνα προς Κρήτη, προκειμένου να γίνει ο αγώνας Κυριακή.

Το αίτημα έγινε άμεσα αποδεκτό από την ΠΑΕ Καλαμάτα (την ευχαριστούμε και δημόσια επί τη ευκαιρία), συνεπώς θεωρήσαμε δεδομένο ότι το ίδιο θα συμβεί και με τη Λίγκα, όπως γίνεται πάντα όταν υπάρχει αντικειμενικός λόγος και σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων. Η βεβαιότητα μας ενισχύθηκε περαιτέρω από τις επανειλημμένες τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις της Λίγκας ότι το αίτημά μας θα γίνει αποδεκτό.

Προς μεγάλη έκπληξή μας, πληροφορηθήκαμε ξαφνικά χθες το πρωί ότι τελικά ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή λόγω τηλεοπτικής κάλυψης, δηλαδή ήταν επιλογή και απόφαση του καναλιού που μεταδίδει τους αγώνες, το οποίο έχει βάσει σύμβασης το δικαίωμα να επιλέγει τους αγώνες που θα μεταδώσει και την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του καναλιού οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν ότι η μετάδοση του αγώνα ήταν δική τους επιλογή, όμως δεν ήταν ενήμεροι ότι τα Χανιά αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στη μετακίνησή τους.

Μας ενημέρωσαν επίσης ότι η απόφαση για τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα, παρότι ανακοινώθηκε χθες, πάρθηκε ουσιαστικά την προηγούμενη Παρασκευή. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί η Λίγκα δεν εξήγησε στο κανάλι τη σοβαρότητα του προβλήματος ή γιατί τουλάχιστον δεν μας ενημέρωσε νωρίτερα για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, έστω και ανεπίσημα, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας να βρούμε λύση για το ταξίδι μας.

Το αποτέλεσμα, ελλείψει εισιτηρίων, είναι η αποστολή της ομάδας μας να είναι υποχρεωμένη να αναχωρήσει με αεροπλάνο από τα Χανιά μεθαύριο Παρασκευή και να επιστρέψει με αεροπλάνο ή πλοίο Δευτέρα πρωί (με προγραμματισμένη επόμενη αγωνιστική Τετάρτη), σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει σχεδόν 3 μέρες!!! Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοι μας μετακινούνται από γειτονιά σε γειτονιά της Αθήνας σχεδόν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες τους, ακόμα και όταν αγωνίζονται με ομάδες που εδρεύουν σε νησιά (π.χ. Τηλυκράτης-Καλλιθέα).

Φαίνεται ότι αυτοί που κάνουν κουμάντο στην SL2, φανερά και μη, μας συμπαθούν τόσο πολύ που κάνουν ότι μπορούν ("διαφανής" κλήρωση, "ευνοϊκό" πρόγραμμα αγώνων, "διευκολύνσεις" στα ταξίδια μας κλπ.) για να μας έχουν μαζί τους και του χρόνου...».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2024 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep