«Απόφαση που μας άφησε άφωνους»

Τα Χανιά εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στη Super League 2.

Τα Χανιά δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στη Super League 2 και με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την έκπληξή τους για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκε για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μη χορηγήσει στην ομάδα μας άδεια συμμετοχής στη Super League 2. Η απόφαση αυτή πραγματικά μας άφησε άφωνους, αφού ο φάκελος που καταθέσαμε ήταν πλήρης και δεν έλειπε το παραμικρό δικαιολογητικό, ούτε υπήρξαν οφειλές προς αθλητές, προπονητές, συνεργάτες, τρίτους ή προς το Δημόσιο. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο φάκελος της ΠΑΕ Χανιά έπρεπε να πάρει αδειοδότηση στο Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ακόμη και για τη Super League 1, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ομάδα μας, που όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον τρόπο που λειτουργεί και πόσο υγιής είναι σε όλους τους τομείς, έχει μάθει στα δύσκολα. Τέτοιες αποφάσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν και να μας συσπειρώνουν περισσότερο. Ο οργανισμός της ΠΑΕ Χανιά δεν παρεκκλίνει του στόχου του και θα συνεχίσει την υλοποίηση του πολυετούς πλάνου όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια, με περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερο ζήλο και πάθος που αξίζει».

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούλιος 2021 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep