«Όχι στην αναδιάρθρωση»

Το ΔΣ της Super League 2 - Football League είπε «όχι» στην αναδιάρθρωση.

Η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών απασχόλησε το ΔΣ της Super League 2 - Football League την Πέμπτη (22/04). Και σε αυτό η λίγκα επανέλαβε τη θέση που είχε εκφράσει και στο παρελθόν. Με μειοψηφία των τριών εκπροσώπων της FL είπε «όχι» και επιθυμεί να συνεχίσουν να υπάρχουν τρεις κατηγορίες. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ( με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL) αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου». 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη προβλέπει τον υποβιβασμό δύο ομάδων (11-12) από τη Super League 2 και την άνοδο τεσσάρων από τη Football League, ώστε η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να διεξαχθεί τη σεζόν 2021-22 με 14 ΠΑΕ...

aayp

Last modified onΠέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep