Διαφωνούν οι στοιχηματικές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ποσά που θα μοιραστούν από το Στοίχημα θα είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που διέρρευσαν.

Το πάγιο αίτημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου να αποδίδεται ποσοστό από το Στοίχημα στις ΠΑΕ αναμένεται να ικανοποιηθεί, όμως οι διαφωνίες είναι δεδομένες. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ποσά που θα μοιραστούν, θα είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που διέρρευσαν.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θέλουν το ποσοστό να δοθεί από τα κέρδη των παικτών, αλλά να μειωθεί η φορολογία των εταιρειών από το 35% στο 25-27% και τα υπόλοιπα χρήματα να δοθούν ως ενίσχυση στις ΠΑΕ. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι τα ποσά θα είναι πολύ μικρότερα από αυτά που διέρρευσαν προ ημερών. Υπενθυμίζεται ότι γινόταν λόγος για 1,5 εκατ. σε κάθε ΠΑΕ της Super League 1, 300 χιλιάδες σε κάθε ΠΑΕ της Super League 2 και 225 σε κάθε ομάδα της Football League. Υπάρχουν, όμως παράγοντες της πρώτης κατηγορίας που υποστηρίζουν ότι «αν λάβουμε 200-300 χιλιάδες ευχαριστημένοι να είμαστε...».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep