Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το ποδόσφαιρο πάει ΣΕΦ

Όλα τα μεγάλα brands στη Football About Sports Expo.

Πλησιάζει η πρώτη και μοναδική έκθεση για το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό στην Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, οι ισχυρότεροι εκπρόσωποι του κλάδου και χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου να έχουν ήδη ’’σφραγίσει’’ τη συμμετοχή τους, προετοιμάζοντάς μας για ένα μοναδικό brand parade, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη Football About Sports Expo,  η οποία θα πραγματοποιηθεί, από 20 έως 22 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας, σε συνδιοργάνωση με τη Super league Greece και παράλληλα με το Διεθνές Συνέδριο football about.

Η σημαντική  Business 2 Business Έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ολοένα και εντείνεται με τους επαγγελματίες επισκέπτες να εκφράζουν  ‘’ ανυπομονησία’’ και να ζητάνε συνεχώς πληροφορίες για την διοργάνωση.

Έχοντας επιλέξει τον επιβλητικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλιίας, προσκαλούμε όλους εσάς, σ’ ένα από τα πιο φιλόδοξα και δημοφιλή εκθεσιακά εγχειρήματα, το οποίο θα συγκεντρώσει όλες τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες του χώρου, απευθυνόμενο σε  ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από τη Super League έως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα) σε ιδιοκτήτες αθλητικών εγκαταστάσεων, ακαδημίες ποδοσφαίρου καθώς και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά!

Οι μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά συνθέτουν τη μακρά και εντυπωσιακή λίστα των εκθετών.

Πείτε το ναι στην Football About Sports Expo και γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της νέας φιλόδοξης προσπάθειας η οποία όπως όλα δείχνουν πρόκειται να καθιερωθεί ως ένα από σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα στη χώρα μας!    

Ταυτόχρονα :

• Γνωρίστε τις λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών σας και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας σας.

• Γίνετε κι εσείς αρωγοί  στο νέο best thing στον χώρο των εκθέσεων στη χώρα μας, που πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην εκτίναξη του ποδοσφαιρικού κλάδου και όλων των συναφών υπηρεσιών!

Football About Expo, λοιπόν, τον ερχόμενο Μάρτιο. Εκεί που ο Βασιλιάς των Σπορ πρόκειται να χτίσει το νέο του επιχειρηματικό...βασίλειο!

Όλοι θα είναι εκεί! Εσείς;

20 – 22 Μαρτίου 2014

Σταδιο Ειρήνης & Φιλίας

Πέμπτη 20/3                    10:00-21:00

Παρασκεύη 21/3              10:00-21:00

Σάββατο 22/3                  10:00-21:00».

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep