Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπλόκο και δακρυγόνα στο Αίγιο

Από νωρίς άρχισε το ντέρμπι του Παναιγιάλειου με την Παναχαϊκή.

Καθοδόν για το γήπεδο του Παναιγιάλειου ήταν η αποστολή της Παναχαϊκής, συνοδευόμενη από την αστυνομία, όταν οπαδοί των Αιγιωτών τούς έκαναν μπλόκο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επέμβουν τα ΜΑΤ, να ρίξουν δακρυγόνα και να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να ανοίξουν τον δρόμο, προκειμένου να μεταφερθούν εγκαίρως οι Πατρινοί στον προορισμό τους.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε ότι έξι παίκτες της Παναχαϊκής λιποθύμησαν μέσα στο πούλμαν από τα δακρυγόνα της αστυνομίας, καθώς και ότι παρά τις εκκλήσεις δεν έρχονται ασθενοφόρα!

Το ματς εντέλει ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση, γιατί η αποστολή των Αχαιών μόλις στις 17:30 κατάφερε να μπει στα αποδυτήρία.

H ΠΑΕ Παναιγιάλειος σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Μια διμοιρία των ΜΑΤ, μπήκε στην εξέδρα των οργανωμένων κι ενώ αρκετός κόσμος βρισκόταν ήδη εκεί, για να καλύψει τα αποδυτήρια ώστε να έρθει με ασφάλεια το πούλμαν της Παναχαϊκής. Χτύπησαν αλύπητα κόσμο και έριξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός, η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και η έναρξη του αγώνα να καθυστερήσει σαράντα πέντε λεπτά. Συγχαρητήρια στους αξιωματικούς των αστυνομικών δυνάμεων».

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep