Γκάγιτς διετίας, επιστροφή Ελευθεριάδη

Δύο ακόμη παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο ΠΟΤ Ηρακλής.

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο ΠΟΤ Ηρακλής, καθώς απέκτησε δύο παίκτες. Στα κυανόλευκα ντύθηκε ο Ντέγιαν Γκάγιτς, ο οποίος δοκιμάστηκε και έπεισε τον Σάκη Τσιώλη. Ο 22χρονος εξτρέμ, αλλά και επιτελικός μέσος, έχει παραστάσεις από το βοσνιακό (Μπάνια Λούκα) και το αυστριακό πρωτάθλημα (Κλάγκενφουρτ Β), ενώ στη Σερβία αγωνιζόταν στην Τελεόπτικ.

Παράλληλα, ο Ηρακλής επανεντάσσει στο δυναμικό του τον 21χρονο στόπερ Στάθη Ελευθεριάδη, τον οποίο πέρσι είχε παραχωρήσει στην Καστοριά, με την οποία είχε μία γεμάτη σεζόν.

Ο υψηλόσωμος (1,86) κεντρικός αμυντικός, που αναμένεται να δώσει βάθος επιλογών για το κέντρο της άμυνας, θα φορά τα κυανόλευκα για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου (19/11/2001) Σέρβου ποδοσφαιριστή, DEJAN GAJIC, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

DEJAN, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια! Πάντα νίκες, χαρές κι επιτυχίες με τα κυανόλευκα!

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τη χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση του 21χρονου (16/01/2002) ποδοσφαιριστή, Ευστάθιου Ελευθεριάδη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

ΣΤΑΘΗ, καλωσήρθες! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα με την κυανόλευκη φανέλα!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep