Κράτησε Μπουλάτοβιτς

Με τη φανέλα του Μακεδονικού θα αγωνίζεται και τη νεά σεζόν ο Λούκα Μπουλάτοβιτς.

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λούκα Μπουλάτοβιτς προχώρησε ο Μακεδονικός. Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ πέρυσι στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκα Μπουλάτοβιτς!

Ο 24χρονος Σέρβος winger, που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 προερχόμενος από τον ΑΟ Λευκίμμης, ήταν ο μεγάλος άτυχος αλλά και ο μεγάλος πεισματάρης της περυσινής σεζόν: στα μέσα Οκτώβρη, σε φιλικό προετοιμασίας με τον Θερμαϊκό Θέρμης, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, για να ακολουθήσει μια μακρά περίοδος αποκατάστασης και επιστροφής στην δράση.

Η λυσσαλέα επιμονή που επέδειξε για να επιστρέψει όσο νωρίτερα και σε όσο καλύτερη κατάσταση γινόταν, τον βοήθησε να «σπάσει» κάθε «ρεκόρ» στο χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης, υπό την πολύ σπουδαία αρωγή του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου – και ιδίως της φυσικοθεραπεύτριας κ. Χριστίνας Γατίδου – καθώς και των εξωτερικών ιατρών του Μακεδονικού.

Έχοντας επιστρέψει ελαφρώς στις προπονήσεις από το τέλος της περασμένης σεζόν και έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά στην μεταβατική περίοδο, ο Μπουλάτοβιτς ακολούθησε κανονικά όλη την προετοιμασία της ομάδας όχι μόνο δίχως πρόβλημα αλλά και με κορυφαίες επιδόσεις!

Ο Μακεδονικός στήριξε τον Σέρβο winger καθόλη την διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου και τώρα αμφότερες οι πλευρές προσδοκούν μια σεζόν γεμάτη υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες εντός αγωνιστικού χώρου!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep