Ακόμα έξι μεταγραφές το Αιγάλεω

Ανακοινώθηκαν Κατσιμήτρος, Μπάλλας, Θεολόγου, Τάμπας, Βάρκας και Μπάμπης.

Μέσα σε 24 ώρες γέμισε το ρόστερ του το Αιγάλεω. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε τη Δευτέρα (28/08) τη συμφωνία της με τους Παντελή Θεολόγου (32χρονος αμυντικός, ελεύθερος από τον Ιανουάριο από τα Τρίκαλα), Δημήτρη Κατσιμήτρο (26χρονος τερματοφύλακας από τα Χανιά), Παναγιώτη Μπάλλα (29χρονος μέσος από την ΑΣΑ), Πάρη Μπάμπη (24χρονος μέσος από την Athens Kallithea), Γιάννη Βάρκα (25χρονος επιθετικός από την Ηλιούπολη) και Κώστα Τάμπα (25χρονος αμυντικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Θεολόγου. Ο Παντελής Θεολόγου είναι γεννημένος στις 7 Μαΐου του 1991 στην Πρέβεζα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΟ Τρικάλων. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πλούσιο βιογραφικό στις επαγγελματικές κατηγορίες και έρχεται στην ομάδα μας προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο φετινό ρόστερ. Ο Θεολόγου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ηγουμενίτσα με τον Ποσειδώνα, ακολούθησαν οι Αμβρακικός Βόνιτσας και Πρέβεζα, ενώ το 2011 μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα.

Το 2013 αποκτήθηκε από την Καλλιθέα με την οποία μέτρησε 20 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Ατρόμητο και την Super League. Το 2016 συμφώνησε με τα Χανιά αγωνιζόμενος με επιτυχία στη Football League, ενώ στη συνέχεια είχε παρουσία σε Απόλλωνα Πόντου, Καραϊσκάκη Άρτας, Παναχαϊκή και ΑΕΛ. Καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατσιμήτρο. Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1997, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την τελευταία αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα των Χανίων στη Super League 2. Τα διαπιστευτήρια του 26χρονου τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά, καθώς το ήθος, η εργατικότητα, το ταλέντο και η συμμετοχή του σε ομάδες της κατηγορίας αποτελούν «εγγύηση» για μια πετυχημένη παρουσία στην ομάδα μας. Ο Κατσιμήτρος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού με τον οποίο το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αγωνίστηκε στο UEFA Youth League και τον έφερε στην πρώτη ομάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Από το 2017 έως το 2021 αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, μετρώντας συνολικά 76 συνολικά συμμετοχές, κερδίζοντας μάλιστα σε εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της Super League 2 για την περίοδο 2020-2021. Την τελευταία 2ετία αγωνιζόταν στα Χανιά έχοντας 22 συνολικά εμφανίσεις. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα. Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου του 1993 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ο Παναγιώτης Μπάλλας αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στην μεσαία γραμμή και να συμβάλει στα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ελπίδας Καρδίτσας, ωστόσο το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Super League, αλλά και στο Europa League. Το 2016 μετακόμισε στην Γερμανία και την Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League. Επόμενος σταθμός της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία ήταν η ΑΕΛ την τριετία 2017-2020, ενώ την επόμενη σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2. Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, «μετρώντας» 31 συνολικά συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Μπάμπη. Ο Μπάμπης, είναι γεννημένος στις 17 Ιουλίου του 1999, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει πλούσιες εμπειρίες από Super League και Super League 2 και την περσινή χρονιά να αγωνίζεται σε Λαμία και Καλλιθέα. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕΚ με την οποία το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε ως δανεικός σε Απόλλων Πόντου, Καλαμάτα, Πλατανιά και Απόλλων Λάρισας. Με τους Θεσσαλούς το 2020-21 είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2, ενώ την επόμενη σεζόν (2021-22) επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» στελεχώνοντας την ΑΕΚ Β στη Super League 2 έχοντας 25 παιχνίδια και 1 γκολ.

Τον Ιούλιο του 2022 ανακοινώθηκε από τη Λαμία με την οποία αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ τον Δεκέμβριο τον απέκτησε η Athens Kallithea FC μετρώντας 12 συμμετοχές στη Super League 2. Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βάρκα. Έναν έμπειρο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος αμυντικός, έχει σημαντικές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, δυναμική στο παιχνίδι του και προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές, με τελευταία ομάδα της καριέρας του την Ηλιούπολη. Ο Γιάννης Βάρκας είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1998 στην Χαλκίδα και η πρώτη του γνωριμία με το ποδόσφαιρο έγινε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Το 2014 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίστηκε στις Κ17 και Κ20.

Την σεζόν 2017-2018 αναδείχθηκε με τους «ερυθρόλευκους» πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Super League K20, ενώ παράλληλα χρίστηκε διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ17. Το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στον Απόλλωνας Σμύρνης, με τον οποίο μέτρησε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League, ενώ το 2021 κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων αγωνιζόμενος σε 3 παιχνίδια της. Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» αποτέλεσε βασικό στέλεχος και στη Super League 2 όπου την σεζόν 2019-2020 είχε 16 παιχνίδια και 1 γκολ συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Το 2021-22 αγωνίστηκε στα Χανιά με τα οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ, ενώ την περσινή χρονιά με την φανέλα της Ηλιούπολης «μέτρησε» 23 παιχνίδια, 4 γκολ και 3 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τάμπα. Ένας έμπειρος και ποιοτικός αμυντικός, με σημαντικές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες που ξεχωρίζει για την εργατικότητα και το ήθος του. Ο Κώστας Τάμπας είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1999, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά. Τελευταία ομάδα της μέχρι τώρα καριέρας του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Ο 24χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, το 2017 δοκίμασε την τύχη του στην Ιταλική Εντέλα και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κ20 του Ατρόμητου.

Το 2019 αποκτήθηκε από την Καλαμάτα, ενώ στη συνεχεία αγωνίστηκε στην Ένωση Ασπροπύργου στη Football League. Την 2ετία 2020-2022 αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης όπου είχε 35 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας 5 συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2023 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep