Έμειναν Καράμπελας, Κασαπίδης

Ανανεώσεων συνέχεια στον Καμπανιακό.

Ο Καμπανιακός ανακοίνωσε ότι οι Χρήστος Καράμπελας, Χρήστος Κασαπίδης θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στη Super League 2. Η ανακοίνωση:

«Συνέχεια στις ανανεώσεις παιχτών του περσινού βασικού κορμού δίνει η Διοίκηση του Καμπανιακού. Οι ιθύνοντες του Συλλόγου δείχνουν την ικανοποίηση προς τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Καμπανιακός να επιστρέψει μετά από σχεδόν 50 χρόνια στην Super League 2 και προχωρούν σε ανανεώσεις με το ήδη υπάρχον ρόστερ. Οι δύο που πήραν σειρά είναι οι Χρήστος Καράμπελας και Χρήστος Κασαπίδης.

Ο πολύπειρος μέσος έδωσε πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας και Διοίκηση και Τεχνικό Team συμφώνησαν ότι ένας τέτοιος παίχτης κρίνεται απαραίτητος και στο νέο, πιο απαιτητικό Πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστούν φέτος οι Κόκκινοι της Χαλάστρας.

Ο νέος Χρήστος Κασαπίδης συμπλήρωσε αρμονικά τον έμπειρο Αστέριο Γιακουμή κι έχτισαν μαζί μια πολύ αξιόλογη δυάδα τερματοφυλάκων η οποία παρείχε ασφάλεια στην Ομάδα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία πρωταθλητισμού του Συλλόγου καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που αποσόβησε κινδύνους κάτω από την εστία του και χάρισε βαθμούς στην ομάδα του. Με τις δύο αυτές ανανεώσεις ο Καμπανιακός φτάνει αισίως τις δέκα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει πάρει για τα καλά φωτιά ενόψει της σεζόν 2023-2024».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2023 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep