Ενημέρωσε για Γιαννίκογλου

Αρκετό καιρό μετά τον τραυματισμό Γιαννίκογλου ο Πανσερραϊκός ενημέρωσε ότι ο τερματοφύλακάς του έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου.

Από το ξεκίνημα της αναστολής και πριν το φιλικό με την Κηφισιά ο Μάκης Γιαννίκογλου είχε τεθεί νοκ άουτ στον Πανσερραϊκό. Η ΠΑΕ εν τέλει ενημέρωσε την Πέμπτη (09/03) ότι έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει κατά το διάστημα της διακοπής αφορά τον Μάκη Γιαννίκογλου ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης, υπέστη εξάρθρωση ώμου, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και η επιστροφή του στο γήπεδο προκειμένου να ενσωματωθεί και πάλι με την ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις υπολογίζεται στον ενάμιση μήνα.

Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού με μία θλάση αντιμετωπίζει αυτές τις ημέρες και ο Τσομπανίδης, ωστόσο εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του. Κατά τα άλλα στο απουσιολόγιο παραμένουν τα ονόματα των Οικονόμου, Νάτσου, Καραμπέρη και Δημητρίου που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep