Εκτός Καρασαλίδης, Σιόντης

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου. Συγχαρητήρια σε Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Πανσερραϊκός ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στους «8 του Κυπέλλου μετά το 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Έτσι, η ρεβάνς της Πέμπτης (12/01, 14.00) στο Πολύκαστρο δίνει τη δυνατότητα αλλαγών. Εκτός πλάνων έμειναν οι Καρασαλίδης, Σιόντης λόγω ενοχλήσεων, ο νεοαποκτηθείς Λυμπεράκης και οι Δημητρίου, Λιούμης, Καραμπέρης, Οικονόμου, Νάτσος, Μούργος, Κόντσι, Μασάι, Παπακωνσταντίνου.

Η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαΐροβιτς, Στίνα, Σαΐντ.

Η ΠΑΕ, τέλος, συνεχάρη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την πρόκρισή του στους «8» και ανέφερε:

«Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, γιορτάζει την ιστορική πρόκριση του Απόλλωνα Παραλιμνίου, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συγχαίρει την ομάδα του Παραλιμνίου για αυτή την επιτυχία και συνεχίζει να ενεργεί με γνώμονα, το καλό του ποδοσφαίρου στον τόπο μας! Οι Σερραίοι φίλαθλοι να είναι περήφανοι για τις ομάδες της περιοχής μας!».

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιανουάριος 2023 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep