Απώλειες για Παναθηναϊκό Β

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Φουρτάδο και για οκτώ εβδομάδες ο Αγκοστίνιο.

Σοβαροί τραυματισμοί προέκυψαν στον Παναθηναϊκό Β και αμφότεροι αφορούν νεοαποκτηθέντες. Ο Γκουστάβο Φουρτάδο υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και ο Πάουλο Αγκοστίνιο ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου. Αναλυτικά:

«Μια ακόμα απώλεια έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες στον Παναθηναϊκό Β και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Όπως διαπιστώθηκε μετά την προπόνηση και την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε, ο Γκουστάβο Φουρτάδο έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα υποβληθεί σε χειρουργείο και η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πάουλο Αγκοστίνιο, ο οποίος στη διάρκεια προπόνησης του Παναθηναϊκού Β αισθάνθηκε μια ενόχληση στο δεξί του γόνατο. Ο Πορτογάλος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη οστικό οίδημα στον έσω μηραίο κόνδυλο του δεξιού γονάτου του. Η επιστροφή του Αγκοστίνιο στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού υπολογίζεται σε διάστημα οκτώ εβδομάδων».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Οκτώβριος 2022 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep