Τριάδα από Εργοτέλη στον Ηρόδοτο

Οι Κυανόλευκοι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου απέκτησαν μία ενδεκάδα ελεύθερων.

Τις 11 μεταγραφές μόνο την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος. Οι τελευταίοι που ανακοινώθηκαν το Σάββατο (01/10) ήταν τρεις ελεύθεροι από τον Εργοτέλη. Ο λόγος για τους Γιάννη Κουτάντο (13 συμμετοχές), Αντώνη Αλεξάκη (12 συμμετοχές, 1 γκολ) και Γιάννη Θεοδωράκη (5 συμμετοχές). Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καλωσορίζει στην οικογένειά της τρεις πρώην παίκτες των του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτάντο, τον Αντώνη Αλεξάκη και τον Γιάννη Θεοδωράκη.

Ο Γιάννης Κουτάντος έχει γεννηθεί 31/1/00, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Ανωγείων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Εργοτέλη όπου από την Κ19 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στους κιτρινόμαυρους όπου βρισκόταν ως τώρα. Ο Αντώνης Αλεξάκης είναι μέσος και είναι γεννηθείς 2 Ιουλίου του 2001. Έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη με τον οποίο και έγινε επαγγελματίας το 2019. Ο Γιάννης Θεοδωράκης παίζει ως κεντρικός οπισθοφύλακας και γεννήθηκε 8 Ιουνίου του 2001. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, όπου έγινε επαγγελματίας το 2020 και έμεινε ως τον Ιούλιο του 2022».

Last modified onΚυριακή, 02 Οκτώβριος 2022 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep