Με Πιαστόπουλο, χωρις Χοτζάλι

Η αποστολή του Αιγάλεω για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω για τον εξ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό που θα φιλοξενηθεί τη Μ. Τετάρτη στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” (15:00 - ERTSPORTS).

Στα ευχάριστα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι η επιστροφή του Αλέξανδρου Πιαστόπουλου ο οποίος ξεχρέωσε την ποινή των δύο αγωνιστικών και υπολογίζεται κανονικά. Αντίθετα εκτός λόγω καρτών παραμένει ο Γκερτίν Χοτζάλι. 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τόνισε: «Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο Λεβαδειακός είναι πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους και καλούς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα πρέπει να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στόχος του Αιγάλεω σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και αυτή θα διεκδικήσουμε και αύριο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνετε την φετινή χρονιά».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Σίτι ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα. Σ’ αυτή βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παναγιώτου, Παπανικόλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Παυλής, Σέχου, Τριμμάτης και Τσιλιγκίρης.

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2022 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep