Επίσημο του Φυντάνη

Ο Αστέρας Βλαχιώτη επισημοποίησε την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.

Την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη ανακοίνωσε την Παρασκευή (18/03), δύο ημέρες μετά την πρώτη του προπόνηση, ο Αστέρας Βλαχιώτη. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Λακωνίας είχε χαρακτηρίσει σεναριογράφους όσους είχαν προαναγγείλει την έλευση του έμπειρου τεχνικού.

Συνεργάτης του Φυντάνη θα είναι ο Γιάννης Πολλαετίδης, γυμναστής ο Ηρακλής Μαντζιώκας από τον ΑΟ Τρίκαλα και φυσικοθεραπευτής ο Γιώργος Χρυσός. Το ντεμπούτο του θα γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτς. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ "Ο ΑΣΤΗΡ" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή ΗΛΙΑ ΦΥΝΤΑΝΗ (Αίας Σαλαμίνας, Κερατσίνι, Παναργειακός, Παναυπλιακός, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Ηρακλής Ψαχνών, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Πανηλειακός, Παναχαϊκή, Λάρισα, Ηρόδοτος)

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης καλωσορίζουμε το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του αποτελούμενο από τους Πολλαετίδη Ιωάννη (Βοηθός), Μαντζιώκα Ηρακλή (Γυμναστής), Χρυσό Γεώργιο (Φυσιοθεραπευτής)».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Μάρτιος 2022 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep