Κοινή γραμμή ΑΣΑ - ΑΟΚ

Απολογήθηκαν για τη σύρραξη στον αθλητικό δικαστή. Βγήκε «λάδι» ο Χαντιτάγκι για την εισβολή του στο ματς με τον Θεσπρωτό.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκαν την Παρασκευή (11/03) Αναγέννηση και Καβάλα για τη σύρραξη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι δύο ΠΑΕ ακολούθησαν κοινή γραμμή και υποστήριξαν ότι όσοι αξιωματούχοι αποβλήθηκαν, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ως «πυροσβέστες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος της ΑΣΑ Χάρης Γρηγορίου υπερασπιζόμενος τους Μυροφορίδη, Φυτιλή, Αγγελή, κατέθεσε ένσταση αοριστίας, τονίζοντας ότι οι εκθέσεις έπρεπε να είναι αναλυτικές. «Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε και τι έγινε στο 35'. Υπήρξε μία κοκκορομαχία μεταξύ των παικτών και μπήκαν οι παράγοντες πυροσβεστικά. Ο Μυροφορίδης στο ημίχρονο μπήκε για να συνοδεύσει την ομάδα στα αποδυτήρια. Το μόνο που είπε ήταν «Τι δίνεις τώρα; Είναι ντροπή». Η φράση του δεν είχε προσβλητικό χαρακτήρα».

Ο δικηγόρος της Καβάλας, Τάκης Μπιλίρης συντάχθηκε πλήρως με τον Γρηγορίου και είπε ότι: «Οι διαιτητές δυσκολεύονται να δείξουν κόκκινη στους ποδοσφαιριστές και την «πληρώνουν» οι αξιωματούχοι», ενώ ο Νίκος Σουμουλίδης κατέθεσε: «Μπήκαμε για να χωρίσουμε τους ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής μου είπε ότι απέβαλε δύο από τον δικό μας πάγκο και δύο από τον αντίπαλο. Μετά την αποβολή μας, μάλιστα, οι αξιωματούχοι της Αναγέννησης μας είπαν να κάτσουμε παρέα στην εξέδρα».

Καμία αναφορά σε Χαντιτάγκι

Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Αλεξάντερ Χαντιτάγκι ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, όμως η κλήση των Αργοναυτών μιλούσε για εισβολή... οπαδού. Όταν, μάλιστα, ο Μπιλίρης είπε ότι «Ο Χαντιτάγκι είθισται να κατεβαίνει για να συγχαρεί τους αντιπάλους», η πρόεδρος της έδρας επεσήμανε: «Δεν αναφέρεται όνομα. Είναι υπέρ σας που αναφέρεται ως απλός φίλαθλος, γιατί η ποινή για αξιωματούχο είναι βαρύτερη».

Οι υπόλοιπες υποθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (ρίψεις αντικειμένων στον αγώνα με Πανσερραϊκό): Απολογήθηκε με υπόμνημα.
ΒΕΡΟΙΑ (απουσία του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη από τον αγώνα με τα Τρίκαλα): Προσκομίστηκε βεβαίωση ότι νοσούσε από Covid.
ΟΦΙ (απουσία του προπονητή Στάικου Βεργέτη από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό): Προσκομίστηκε βεβαίωση ότι νοσούσε από Covid.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (υβριστική συμπεριφορά Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β): Δόθηκε αναβολή για τις 23/3 λόγω επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο προπονητής των Κοκκινόμαυρων.

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2022 13:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep