Ισοπαλία στην εκπνοή

Οι Βυσσινί δέχτηκαν την ισοφάριση (1-1) από τον ΠΑΟΚ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έσωσε την παρτίδα στο 90'+5' ο ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ ήταν άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» και στο 65' προηγήθηκε με τον Ταχάρ, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στην εκπνοή.

Οι Βυσσινί έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και οι Θεσσαλονικείς το γνώριμο του τελευταίου διαστήματος. Από σέντρα του Γλυνού και κεφαλιά πάσα του Θανάση Παπαγεωργίου, ο Ταχάρ με προβολή άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, στο φινάλε του ματς η αλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Κούρτιτς διαμόρφωσε το 1-1 και έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στους Ασπρόμαυρους.

Σκόρερ: 65' Ταχάρ - 90'+5' Κούρτιτς

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Ταχάρ (73' Ηλιάδης), Γιάκος (62' Συμελίδης), Κούστα (62' Ακούνια), Μαυριάς (62' Κ. Παπαγεωργίου), Γλυνός (82' Μπαντιμπαγκά).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης (63' Σίντκλεϊ), Τέιλορ, Ίνγκανσον, Μιχάι, Σβαμπ (75' Μπίσεσβαρ), Εσίτι (63' Κούρτιτς), Μουργκ (63' Α. Ζίβκοβιτς), Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι, Άκπομ (83' Κούτσιας).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Νιδριώτης (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep