«Ποινές στις ομάδες αν τηρείται η χρήση μάσκας»

Ο Υπουργός Υγείας προανήγγειλε ποινές στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας.

Διά στόματος Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ανακοινώθηκε πως λόγω της κατάστασης με την έξαρση του covid-19 οι ομάδες πρέπει να τηρούν τα πρωτόκολλα. Ουσιαστικά ο Πλεύρης στις τοποθετήσεις του μετά το νέο ρεκόρ στα κρούσματα του κορονοϊού στάθηκε και στο κομμάτι των ευθυνών των ομάδων. Πως θα υπάρξουν ποινές στις ομάδες που δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας αλλά και με το σωστό τρόπο τα πρωτόκολλα.

Ο Θάνoς Πλεύρης έθιξε και το σκέλος για τις μάσκες σε αθλητικά γεγονότα. Μεταξύ άλλων είπε πως «επίσης, θα υπάρξει ποινή στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα».

Η τοποθέτησή του είχε ως εξής: «Αντίστοιχα επειδή έχει παρατηρηθεί ότι στους αθλητικούς χώρους - που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας αλλά δεν τηρείται - θα υπάρχει ποινή στις ομάδες που θα συνδυάζεται με την παρουσία φιλάθλων σε επόμενα παιχνίδια εάν δεν τηρείται το μέτρο χρήσης της μάσκας και των άλλων περιορισμών που πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep