«Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι»

Η αποστολή του Αιγάλεω για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Το Αιγάλεω κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (30/10, 15.00) στο εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε σχετικά: «Επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε χαρούμενοι αφού είναι κάτι που το περιμέναμε αρκετό καιρό. Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν «παγίδες». Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς υπάρχουν αρκετές και καλές ομάδες. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα θετικό ξεκίνημα στη κατηγορία. Πιστεύω στην δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και όπως πρέπει απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε δύσκολη έδρα».

Από την 20άδα που ανακοινώθηκε απουσιάζουν οι Σφυρίδης, Βαλιούτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ντάνας, Παπαγγελής, Σταματάκης, Λαμπόγλου, Δακτυλίδης, Σαμπανίδης, Βουκελάτος.

Η αποστολή: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Βλάχος, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Καλύβας, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Καθάριος, Σκεντεράι, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Τριμμάτης και Χοτζάλι.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Οκτώβριος 2021 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep