«Πάει να γίνει κλοπή» (pics)

Η Ζάκυνθος επικαλείται το άρθρο 27 παρ.4 του Κ.Ι.Μ. και σύμφωνα με τον Στέλιο Γούναρη θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Εκτός πρωταθλήματος έχει αφήσει η Super League 2 τη Ζάκυνθο και ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Στέλιος Γούναρης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι νομικές κινήσεις μέχρι η ομάδα του Ιονίου να δικαιωθεί. Εξάλλου και ο ίδιος προέβλεψε την αρνητική απάντηση της ΕΠΟ στην επιστολή που εστάλη την Τετάρτη (13/10).

Στην επιστολή αυτή η Ζάκυνθος επικαλείται το άρθρο 27 παρ.4 του Κ.Ι.Μ. το οποίο αναφέρει ότι: «Στην περίπτωση εξαιρετικών περιστάσεων ή λόγω ανωτέρας βίας, με απόφαση της Ε.Ε. που εγκρίνεται από την FIFA, δύναται να ισχύσουν διαφορετικές προβλέψεις ως προς την έναρξη και λήξη της αγωνιστικής και των μετεγγραφικών περιόδων και για λοιπά ζητήματα». Ζητά, λοιπόν, να της δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα να ανοίξει το εγχώριο σύστημα (DTMS) μεταγραφών.

«Η Εκτελεστική έχει μεγάλο θέμα με την προσφυγή του Αλέξη Κούγια, πολλοί κινδυνεύουν με έκπτωση και προσέχουν την κάθε τους κίνηση», ανέφερε ο Γούναρης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ερμής 91.8» και είπε μεταξύ άλλων: «Η ΕΠΟ ήθελε καταστατικό, αριθμό ΓΕΜΗ, ΑΦΜ, έγκριση από την ΕΕΑ και μεταγραφές από τις 27/08 και ως το τέλος του μήνα. Τεχνηέντως μας έστειλαν καθυστερημένα το χαρτί από την ΕΠΟ στο Υπουργείο Εμπορίου στις 27/08. Έπρεπε να γυρίσουμε την Ελλάδα 50 φορές ανάποδα και να κάνουμε 50 εκατ. πλαστογραφίες για να δηλώσουμε συμμετοχή. Στις 30/09 καταθέσαμε φάκελο στην ΕΕΑ. Κάναμε το ράλι των ράλι».

Ακολούθως μίλησε για την επιστολή της FIFA, όπου γίνεται αναφορά στις ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργος, Καβάλα και η οποία είναι η εξής:

afifa1

afifa2

Το απόγευμα της Τρίτης (12/10), μάλιστα, η Super League 2 με επιστολή της στην ΠΑΕ ανέφερε:

«Προς ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961

Επισυνάπτουμε την επίσημη απάντηση της FIFA σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής - μεταγραφής ποδοσφαιριστών εκτός της περιόδου εγγραφών - μεταγραφών που έχει οριστεί από την ΕΠΟ προς ενημέρωσή σας, καθώς δεν έχετε καταθέσει επαγγελματικά συμβόλαια στη Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σύμφωνα με το τηρούμενο αρχείο μας».

Όπως είπε σχετικά ο Γούναρης: «Ο πρόεδρος της διοργανώτριας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια ένα ολόκληρο νησί. Δεν μπήκε στη διαδικασία να μας απαντήσει ο ίδιος στο αίτημά μας και έβαλε την υπεύθυνη του αγωνιστικού. Πρόκειται για μία κατάπτυστη επιστολή. Μας συμπεριφέρονται σα να μην είμαστε ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που πάει να γίνει είναι κλοπή. Να ενεργοποιηθούν βουλευτές, νομάρχες και να βοηθήσουν τη Ζάκυνθο να κερδίσει το δίκιο της».

Last modified onΠέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep