Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στο πετσί μας η δίψα ανόδου»

Ο Άγγελος Βέρτζος μίλησε για την προσπάθεια της Νίκης Βόλου για την άνοδο και το προσεχές ντέρμπι του Πανθεσσαλικού.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων» με το γκολ που σημείωσε την Κυριακή (02/06) απέναντι στον Παναιτωλικό κράτησε ζωντανή τη Νίκη Βόλου στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο. Μία ημέρα μετά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103.3 και αναφέρθηκε, τόσο στη διαδικασία των play off, όσο και στα ατού του Ολυμπιακού Βόλου. Χαρακτήρισε πολύ ποιοτική την ομάδα του Παναιτωλικού και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ, Ηλία Βούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρτζου:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Όπως εξελίχθηκε ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο τέλος πήραμε τον βαθμό. Αν χάναμε θα απομακρυνόμασταν. Όλη τη χρονιά η Football League είναι αμφίρροπη. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Για το αν τα ρόστερ είναι ισορροπημένα:

«Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο μας, να μην γίνουν επεισόδια και να γίνει ένα ωραίο ματς. Έχει περάσει στο πετσί μας η δίψα για την άνοδο»

«Με αυτό που έγινε το καλοκαίρι με τις αδειοδοτήσεις, πολλές ομάδες ενέταξαν στο ρόστερ τους έμπειρους ποδοσφαιριστές από την Α’ Εθνική. Έτσι, ανέβηκε το επίπεδο, κάτι που φαίνεται. Θεωρώ ότι είναι ισορροπημένα».

Για το πώς ζει ο Βόλος το ντέρμπι της Τετάρτης:

«Έχουμε εμπειρία από τέτοια ματς. Έχουμε ζήσει τον παλμό. Τα δύο προηγούμενα ματς έληξαν ισόπαλα και στο τελευταίο ολοκληρώσαμε τον αγώνα με οκτώ παίκτες».

«Στόχος μας είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε κάτι θετικό. Ξέρουμε το γήπεδο και είμαι αποφασισμένοι να κερδίσουμε»

Για το αν η Νίκη θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της:

«Θα σας γελάσω. Ακούγονται πολλά. Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο μας, να μην γίνουν επεισόδια και να γίνει ένα ωραίο ματς. Υπάρχει παλμός και δίψα από τη Νίκη Βόλου. Το βλέπουμε στους ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Έχει περάσει στο πετσί μας η δίψα για την άνοδο. Κάθε ομάδα βέβαια είναι σεβαστή και έχει την ιστορία της».

Για το αν η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα:

«Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλό ρόστερ. Είναι μία υγιής ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο ποιοτικές και ένα από τα φαβορί»

«Στόχος μας είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε κάτι θετικό. Ξέρουμε το γήπεδο και είμαι αποφασισμένοι να κερδίσουμε».

Για την ομάδα που ξεχωρίζει πλην της Νίκης:

«Τις σέβομαι όλες. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλό ρόστερ. Είναι μία υγιής ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο ποιοτικές και ένα από τα φαβορί. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο του δικού μας αγώνα, όπου όμως δεν ήμαστε καλοί και εμείς».

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πολύ καλός στην τακτική, στην αμυντική λειτουργία και στην κόντρα, γιατί διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες»

Για τα τρία διαδοχικά ματς που έχει τώρα ο Παναιτωλικός:

«Έδειξε ότι εντός δεν πάει και πολύ καλά. Έχει χάσει αρκετούς βαθμούς. Αυτό είναι και υπέρ και κατά. Δεν είναι τόσο εύκολα. Όπως και εμείς δεν έχουμε χάσει ντέρμπι. Οι μόνες ήττες ήταν από μικρές ομάδες».

Για τα ατού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει, αλλά μένω συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Επειδή είμαστε Έλληνες, αν πάρουν τα μυαλά μας αέρα χάνουμε τον στόχο και δεν θέλω να τον χάσω»

«Είναι πολύ καλός στην τακτική, στην αμυντική λειτουργία και στην κόντρα, γιατί διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες».

Για το αν θα αντέξουν λόγω ηλικίας οι Μπρέσκα, Σολάκης:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα αντέξουν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει μεγάλο ρόστερ».

«Ο Ηλίας είναι πολύ καλός χαρακτήρας, δουλευταράς και θα βοηθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα»

Για τη διαιτησία:

«Δεν ασχολούμαι. Στην Ελλάδα είμαστε και έχουμε δει και καλά πράγματα από τους διαιτητές. Εύχομαι να τελειώσουν τα play off ειρηνικά και να ανέβει ο καλύτερος. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος μπάλα. Τα φώτα δεν ήταν πολύ πάνω στο πρωτάθλημα, αδίκως για εμένα. Είναι ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα».

Για την περσινή του παρουσία στη Δόξα και γιατί δεν συνέχισε στη Super League:

«Όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Και οι τέσσερις ομάδες θα μπορούσαν να έχουν τερματίσει στην πρώτη τριάδα»

«Ήταν οι αδειοδοτήσεις και πίστευα ότι δεν θα έβρισκα ψωμί στη Super League. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις από κάποιους ανθρώπους, που δεν καταλαβαίνω πώς τις παίρνουν. Βρήκα ένα καλό σωματείο, είμαι χαρούμενος και θα τα δώσω όλα για να αλλάξουμε κατηγορία».

Για το συμβόλαιό του και αν έχει προτάσεις:

«Τελειώνει φέτος. Ακούγονται πολλά. Μένω, όμως συγκεντρωμένος στον στόχο μου. Είμαι ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου. Επειδή είμαστε Έλληνες, αν πάρουν τα μυαλά μας αέρα χάνουμε τον στόχο και δεν θέλω να τον χάσω. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα».

Για τον Ηλία Βούρα και αν είναι έτοιμος να παίξει στην ΑΕΚ:

«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και δουλευταράς. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και θα βοηθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι εξελίξιμος και μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα».

Για το αν η άνοδος κριθεί την τελευταία αγωνιστική:

«Ναι. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Και οι τέσσερις ομάδες θα μπορούσαν να έχουν τερματίσει στην πρώτη τριάδα».

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep