Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάθος για τον Ηρακλή (video)

Οι οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στην δεύτερη θέση του βίντεο των ULTRAS WORLD για την εβδομάδα που πέρασε και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στην δεύτερη θέση του βίντεο των ULTRAS WORLD για την εβδομάδα που πέρασε και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στην δεύτερη θέση του ΤOP-5 ULTRAS για αυτή την εβδομάδα είναι οι οπαδοί του Ηρακλή για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. 

Ο παλμός της εξέδρας είναι το ζητούμενο για να γίνει πάρει "χρώμα" μια αναμέτρηση στο ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του Ηρακλή με την συμπάρασταση τους στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κέρδισαν μια θέση στην πρώτη πεντάδα της αξιολόγησης από τους ULTRAS WORLD που έχει περισσότερους από 280.000 φίλους στο γκρουπ του και είναι από τους συνδέσμους που αναδυκνύει τις θετικές στιγμές του ποδοσφαίρου που έχουν σχέση με τους οπαδούς.

Αυτή την εβδομάδα οι οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στην δεύτερη θέση για ένα ντέρμπι που περίμεναν αρκετό καιρό όπως αναφέρει και το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

"Απ’την Ελλάδα μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι που περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία κυρίως οι φίλοι του Ηρακλή, καθώς ήταν το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ γι’αυτούς ύστερα από αρκετό καιρό και όπως θα δείτε, δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες ακόμα και της πρώτης κατηγορίας"

Media

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep