Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συνάντηση Κούγια - Τσακογιάννη!

Στην... εθνική οδό συναντήθηκαν ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Τσακογιάννη!

Τετ α τετ με τον Γιώργο Τσακογιάννη είχε ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», η οποία ανέφερε:

«Δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από την κατάθεση του Αλέξη Κούγια (φωτ.) στη δίκη με τους φερόμενους ως στημένους αγώνες και το εγκώμιο που έπλεξε στον Μάκη Ψωμιάδη ως μάρτυρας. Αρκετό καιρό πριν, πάντως, ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής είχε το πρώτο τετ α τετ με έναν άλλο πρώην – σύμφωνα με τον ίδιο – εχθρό του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «L.S.», πρόκειται για τον Γιώργο Τσακογιάννη και όπως έχει πει ο ίδιος ο Κούγιας: «Μιλήσαμε ανθρώπινα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

Ο ιδιοκτήτης της πατρινής ΠΑΕ σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ είχε πει: «Ταξιδεύω νύχτες μόνος μου. Πήγαινα στη Λάρισα και σταμάτησα, όπως κάνω πάντα, στις δύο τα μεσάνυχτα στο 90ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Εκεί αντιμετώπισα την πιο αντρική συμπεριφορά, γιατί και οι παράνομοι σέβονται αυτούς που έχουν αδικήσει. Κάθισε απέναντί μου, ξέρει αυτός ποιος είναι δεν θα τον κατονομάσω, και κάναμε μία ανθρώπινη κουβέντα. Είμαι γεννημένος υπερασπιστής. Μου μίλησε ανθρώπινα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Το εκτίμησα απεριόριστα».

Φυσικά, αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του συνομιλητή του, αλλά οι απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της «L.S.» μιλούν για συνάντησή του με τον πρώην παράγοντα της Ηλιούπολης. Πώς αλλάζουν οι καιροί…».

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep