Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εψαχναν τους διαιτητές

Οι διαιτητές της αναμέτρησης του Φωστήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν ειδοποιηθεί πως η αναμέτρηση άρχιζε στις έξι το αόγευμα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης του Φωστήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν ειδοποιηθεί πως η αναμέτρηση άρχιζε στις έξι το αόγευμα.

Στο γήπεδο του Φωστήρα έγινε μπέρδεμα με τους διαιτητές και τους έψαχναν για να αρχίσει η φιλική αναμέτρηση Φωστήρας – Απόλλων Σμύρνης.

Μισή ώρα αργότερα άρχισε το φιλικό του Φωτήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού έγινε μπέρδεμα με τους διαιτητές, την ώρα, τους συνδέσμους και το… ζέσταμα. Γύρω στις πέντε το απόγευμα οι άνθρωποι των δύο ομάδων άρχισαν να ανησυχούν για την έλευση των διαιτητών της φιλικής αναμέτρησης και ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν ήδη ζέσταμα.

Εκεί, άρχισε η έρευνα για το ποιος θα σφυρίξει το παιχνίδι και ποιος ειδοποίησε την ΕΠΟ. Τελικά είχε γίνει μπέρδεμα, τόσο με την ώρα έναρξης, αφού τους είχαν πει έξι και όχι 5.30 το απόγευμα. Παράλληλα, αντί να σταλεί το φαξ στην ΕΠΟ είχε σταλεί στην τοπική ένωση. Τηλεφώνησαν, βρήκαν τους διαιτητές και εκείνοι συμπλήρωσαν γρήγορα το φύλλο αγώνα και έκαναν λίγα λεπτά ζέσταμα ώστε να ξεκινήσει στις έξι η αναμέτρηση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep