Πρώτος... ιστορικός πόντος

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα της Super League 2 απέναντι στον Διαγόρα.

Τον πρώτο πόντο της ιστορίας του στη Super League 2 πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας το Σάββατο (16/01). Οι Ασπρόμαυροι παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στον Διαγόρα στο «Βουζουνεράκειο», με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν τον έλεγχο και στο 13' κέρδισαν πέναλτι. Ο Βογιατζής μάρκαρε άτσαλα τον Σμυρλή εντός περιοχής, ο Πατεμτζής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπαστακός νίκησε τον Παπαδόπουλο. Στο 34' ο Διαγόρας είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Λινάρδος είχε δοκάρι με σουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΟΦΙ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά μετά την είσοδο των Πριόνα, Μπαράτα. Στο 65', μάλιστα, ο Τσέλιος απέκρουσε τη μπάλα σε τρία διαδοχικά σουτ ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 70' και σε σουτ του Γκίνη που έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, αλλά στο 80' ο σκόρερ του ΟΦΙ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με σουτ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 70' Γκίνη - 14' (πέν.) Μπαστακός
ΔΟΚΑΡΙ: 34' Λινάρδος

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης (58' Πριόνας), Σμίλτος, Μασουέρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής (58' Μπαράτα), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα (89' Καλλιμάνης), Ντάλα Κόστα (69' Γκούφα).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (77' Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντορίβα, Μασούρας (77' Αθανασίου), Σμυρλής (71' Μανωλάκης), Μπαστακός, Λινάρδος (71' Αυγενικού), Γεωργίου (85' Αλάεθ).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep