Ξύπνημα... τίτλου

Ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Θανάση Ντίνα έκανε την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε 2-1 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει από το 42’ με γκολ του Ψιάνου, δεν είχε κλασική φάση μέχρι το 70’, όμως έδειξε… καρδιά πρωταθλητή και στα τελευταία λεπτά ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφυγε με το διπλό (2-1) από την Άρτα με πρωταγωνιστή τον Θανάση Ντίνα που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Παρέμεινε στην πρώτη θέση της Football League και με φαβορί του τίτλου. Από την άλλη, ο Καραϊσκάκης δεν άντεξε μέχρι το τέλος και γνώρισε την τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς.

Ωραίο και μοιρασμένο παιχνίδι έγινε στην Άρτα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Λουκίνα (8’), Νικολόπουλο (9’) και σκόραραν με το σουτ του Ψιάνου στο 42 έπειτα από φάση διαρκείας. Από την άλλη, ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες με τους Κουτσιανικούλη (12’, 41’), Μάνο (30’) και Παπαστεριανό (45’). Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα φάνηκε επιθετικά με το σουτ του Βουό στο 48’, ενώ ο Καραϊσκάκης έχασε πολύ καλή ευκαιρία με το δυνατό σου του Λουκίνα στο 52’. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ακόμη με τον Κόλλινς στο 59’ και τον Μακρή στο 65’.

Οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» μετά το 70’, αφού κλασική ευκαιρία δεν είχαν μέχρι εκείνο το λεπτό. Ο Ντίνας στο 80’ με προβολή έφερε το ματς στα ίσα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ανατροπή... τίτλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ- ΟΦΗ: 1-2
Σκόρερ: 42' Ψιάνος - 80', 90'+1' Ντίνας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46’ Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλλινς (69’ Χούσος), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ (79' Κυριάκης), Λουκίνας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (67’ Λεάλ), Ντίνας (90'+3' Βαφέας), Κουτσιανικούλης (55’ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep