Κερδίζει από συνήθεια...

Ο Άρης τα «βρήκε σκουρα» με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-0) αλλά συνεχίζει χωρίς απώλειες μετά από έξι αγωνιστικές, με «ήρωα» αυτή την φορά τον Κενάν Μπαργκάν . 

[googlead][/googlead]

«Να περάσει ο επόμενος» για τον Άρη, ο οποίος έκανε το «έξι στα έξι» επικρατώντας 1-0 και του Κισσαμικού. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν κατάφεραν να πιάσουν την απόδοση προηγούμενων αγωνιστικών, ωστόχο μοιάζουν να κερδίζουν από... συνήθεια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και απέκτησαν ήδη μια σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους. «Ήρωας» για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ο Κενάν Μπαργκάν, με το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί, μπορεί να απώλεσαν το αήττητο στο πρωτάθλημα, ωστόσο πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και απέδειξαν πως η μέχρι τώρα πορεία τους μόνο τυχαία δεν είναι. 

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Δημήτρης Σπανός επεφύλασσε μια έκπληξη στην ενδεκάδα με τη χρησιμοποίηση του Πασά στην κορυφή της επίθεσης. Μια επιλογή που δεν φάνηκε να αποδίδει καθώς οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σκούρα κόντρα σε μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία όπως είναι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός. Μάλιστα οι Κρητικοί στο πρώτο 45λεπτο βρήκαν αρκετούς χώρους και απείλησαν με αντεπιθέσεις στο 12' με τον Λέο και στο 30 με τον Ξύδα.

Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν πολύ να μπουν στην αντίπαλη περιοχή και στην καλύτερη στιγμής τους, μια συνεργασία του Παυλίδη με τον Μπαργκάν (24') είχε αποτέλεσμα ένα άστοχο σουτ του πρώτου. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια στο 0-0, ο Άρης βρήκε σε δευτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, αυτή την φορά με την εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν (45').

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Άρης με την είσοδο του Καπνίδη... πήγε σε ένα πιο ορθολογικό σχήμα. Μάλιστα ξεκίνησε... φουριόζος και απείλησε για ένα δεύτερο γκολ με τους Καπνίδη (48') και Μπαργκάν (49'). Οι φιλοξενούμενοι δεν... παράτησαν το ματς και είχαν τεράστια ευκαιρία με το δοκάρι του Ξύδα στο 67' , ενώ ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Μαρκοπουλιώτη ως οφσάιντ. Μάλιστα στο φινάλε του αγώνα πίεσαν τους γηπεδούχους, αλλά δεν βρήκαν κάποια σημαντική ευκαιρία για να σκοράρουν. Έτσι, γνώρισαν την πρώτη φετινή τους ήττα, με τον Άρη να απομακρύνεται πλέον πέντε πόντους από την 3η θέση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 45' Μπαργκάν

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης (68' Κάσσος), Μπαργκάν (81' Μαραγκός), Ντούνης (46' Καπνίδης), Πασάς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας (77' Αποστολίδης), Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87' Νικόλτσης), Σελινιωτάκης (46' Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης) 

Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep